Ik heb acne, kan ik arganolie gebruiken ?

Acne producten kunnen de huid droog maken. Om dit te compenseren maakt je huid meer olie aan. Een vettige huid en dode huidcellen blokkeren poriën, wat resulteert in huid ontstekingen en puistjes.

Door arganolie te gebruiken herstel je de vochtigheid van de huid. Zo voorkomen je onnodig veel aanmaak van olie en dus een vettige huid.

De aanwezigheid van hoge concentraties ontsteking-remmende componenten, zoals anti-oxidante en vitamine E, verzacht arganolie ontstekingen en vlekken op een natuurlijke manier.

Arganolie heeft bij veel mensen acne volledig doen verhelpen. Anderen hebben genoten van aanzienlijke vermindering van vlekken, schilfers en puistjes.

Arganolie werkt dus goed tegen acne. Je kunt het zeker voor je acne huid gebruiken.

Om het gewenste resultaat te behalen, volg de volgende stappen :

  • Was je gezicht niet te vaak of te veel, ook al is dat verleidelijk. Teveel wassen kan de huid irriteren en meer olie doen aanmaken dan nodig.
  • Scrub je huid 3 keer per week om dode huidcellen te verwijderen. Probeer Ghassoul poeder om verdere irritatie of ontsteking van de huid te voorkomen. Ghassoul poeder bevat kleinere korrels wat het perfect maakt voor de acne huid.
  • Moisturize je, licht vochtige, huid zeer goed met arganolie

Opgelet:Om de volledige voordelen van Arganolie te ervaren en de gewenste resultaten snel te bereiken, moet u uw huid eerst voorbereiden. Het is cruciaal de dode huidcellen, talg, en alledaagse vuil grondig te verwijderen om zo de absorptie-capaciteit van je huid te verhogen. Dit wordt speciaal aanbevolen voor de vette- en acne huidtypes omdat deze veel talg kunnen produceren die de absorptie en het doorlaten van de broodnodige behandeling kunnen blokkeren.

Kan arganolie voor acne zorgen ?

In sommige gevallen kan arganolie acne niet genezen of verminderen. Het zal echter niet voor nieuwe acne zorgen of bestaande acne verergeren.

De grootste oorzaken van acne zijn:

  • Zware Noten allergie. We adviseren eerst een huidtest te doen voor gebruik van arganolie.
  • Slechte kwaliteit, verdund, besmet met bacterie‘n of ranzige Arganolie

Opgelet: Er zijn veel mensen met noten allergie die succesvol arganolie gebruiken. Dus is het zeker aan te bevelen om eerst een huidtest te doen.

Onthoudt: Arganolie is veelzijdig in gebruik. Is het niet geschikt voor je gezicht, dan kan je het altijd gebruiken voor je haar, handen, lichaam en voeten.