Over ons

 

Welkom bij Argantheek. Wat fijn dat ook u geïnteresseerd bent in 100% natuurlijke producten. Wij garanderen u dat u uw huid en haar een plezier doet door onze producten te gebruiken!

 

A&M Cosmetics

Argantheek is een onderdeel van A&M Cosmetics. De producten die wij aanbieden, worden al eeuwen gebruikt en zijn nu in een nieuw jasje op de markt gebracht. Onze producten zijn puur, biologisch en duurzaam. Alle verzorging die u op deze site vindt, is op een eerlijke manier tot stand gekomen met een minimale bewerking. Onze cosmetica is van uitstekende kwaliteit en volledig vrij van chemische hulpmiddelen. Hierdoor zijn onze producten ook te gebruiken door mensen met een overgevoelige en snel reagerende huid. Wij weten altijd de achtergrond van ons assortiment en kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. Maar liefst 90% van onze producten wordt met de hand gemaakt. 

Puur en 100% biologisch

Bekijk eens ons aanbod van pure oliën, boters en zepen en ervaar het verschil met al die chemische producten. De producten die u in de supermarkt en drogist vindt, zijn vaak voorzien van allerlei chemische middelen, bijvoorbeeld parfum. Dit heeft geen enkele toegevoegde waarde en is daarbij niet goed voor uw haar, huid en zeker niet voor het milieu. Wij gebruiken voor al onze cosmetica producten uit de natuur. Hierbij gaan wij op een respectvolle manier met de natuur om om u vervolgens een product te bieden wat respect heeft voor uw huid en haar. 

U staat als klant bij ons centraal. Wij staan achter onze producten en willen u alleen het beste aanreiken wat de natuur ons te bieden heeft. Daarom werken wij altijd met de ‘100 dagen niet goed, geld terug’ garantie. Verder willen wij u uitstekende service bieden. Zoekt u een specifiek product wat wij niet in ons assortiment hebben opgenomen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij gaan voor u uitzoeken wat de mogelijkheden zijn en of we dit product alsnog in ons assortiment kunnen opnemen.

Wij verwelkomen u graag als klant op Argantheek.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe kortingsacties, producten en nieuws artikellen!

11 + 3 =

100 dagen niet goed geld terug garantie op alle producten!

Like ons!

Volg ons op social media voor de laatste acties!