Argan oliën

Pure arganolie

Arganolie wordt gemaakt van de vruchten van de arganboom. Oorspronkelijk komt de olie uit Marokko, hierdoor wordt arganolie ook wel het vloeibare goud uit Marokko genoemd. Arganolie is namelijk een zeldzaam product. Dit komt omdat er veel vraag is naar arganolie, maar er niet heel veel arganbomen meer zijn en deze bomen maar één keer per jaar de vrucht voor de olie dragen. Met deze olie heb je dus echt een luxe product in huis.

Arganolie gebruiken

Arganolie is een veelzijdig product. Het bekendste is waarschijnlijk wel de cosmetische arganolie voor huid en haar. Er zijn verschillende manieren om arganolie te gebruiken. Zo kunt u het namelijk gebruiken om rimpels tegen te gaan en uw huid te hydrateren. Maar ook door de olie als lippenbalsem, badolie, vochtinbrenger voor nagelriemen of als haarconditioner te gebruiken. Bekijk onze cosmetische arganolie pagina om meer te lezen over het gebruik van arganolie voor de verzorging van uw huid en haar.

Er is echter ook culinaire arganolie te verkrijgen. Deze olie wordt gemaakt door eerst de zaden van de arganboom te roosteren. Hierdoor krijgen ze een heerlijk sesam achtige smaak. Culinaire arganolie is dan ook te gebruiken voor verschillende gerechten. Bekijk onze culinaire arganolie pagina om meer te lezen over het gebruik van arganolie in de keuken.

Arganolie bestellen

Wilt u uw haar en huid extra verzorging bieden of zelf de voordelen van culinaire arganolie ervaren? Bestel dan gemakkelijk een van onze pure arganolie producten online. Wij werken met producten van puur natuur, waardoor je de beste arganolie krijgt. Is het product toch niet wat u zoekt? Dan hebben wij een niet goed, geld terug garantie die 100 dagen geldig is. Zo kunt u zonder zorgen uw arganolie kopen!

Toont alle 2 resultaten