100 dagen niet goed geld terug garantie!
100% natuurlijke producten
Gratis verzending boven €35,-

Veel gestelde Vragen

Op deze pagina vindt u het antwoord op veelgestelde vragen met betrekking tot onze webwinkel.

Veel gestelde vragen over Argantheek.nl

Wat zijn de verzendkosten / bezorgkosten?

Wanneer uw bestelling door de brievenbus past zijn de verzendkosten binnen Nederland en Belgie € 2,50.

Wanneer uw bestelling niet door de brievenbus past moet het als een pakket verzonden worden. Voor pakketzendingen rekenen wij de volgende tarieven: voor Nederland 3,95 en voor Belgie € 12,50.

Vanaf welk bedrag GRATIS verzenden?

Bestellingen van €60,- of meer wordenGRATIS verzondenbinnen Nederland

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De levertijd is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Wanneer u kiest om te betalen d.m.v. een directe betaalmethode als iDeal of PayPal, dan wordt de bestelling direct door ons in behandeling genomen. Indien u betaalt met bijvoorbeeld vooraf overboeken, dan wordt de bestelling pas in behandeling genomen als het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

We streven ernaar om bestellingen die op een doordeweekse dag v00r 17:00 uur geplaatst zijn, dezelfde dag nog te verzenden. Wanneer u ervoor kiest om te betalen middels een bank overschrijving, dan zal de bestelling verzonden worden na ontvangst van de betaling, dit proces duurt gemiddeld 2 tot 4 werkdagen

Voor 16:00 besteld: Wij bezorgen op: Niet thuis? De bezorger komt terug op:
maandag dinsdag 9 – 21.30 uur woensdag 9 – 21.30 uur
dinsdag woensdag 9 – 21.30 uur donderdag 9 – 21.30 uur
woensdag donderdag 9 – 21.30 uur vrijdag 9 – 21.30 uur
donderdag vrijdag 9 – 21.30 uur zaterdag 9 – 21.30 uur
vrijdag zaterdag 9 – 21.30 uur dinsdag 9 – 21.30 uur
zaterdag dinsdag 9 – 21.30 uur woensdag 9 – 21.30 uur
zondag dinsdag 9 – 21.30 uur woensdag 9 – 21.30 uur

Hoe wordt de zending verpakt?

Wij verzenden alle bestelling zo zorgvuldig als mogelijk. Pakketpost wordt verzonden in een doos aangevuld met opvul materiaal om het product zo goed mogelijk te beschermen. Bestellingen die verzonden kunnen worden doormiddel van brievenbuspost, zullen altijd in een envelop verzonden worden die voorzien is van een bubbel bescherming. Helaas blijven wij afhankelijk van de koeriersdiensten en kunnen wij nooit voor de volle 100% garanderen dat een pakket onbeschadigd bij u thuis wordt bezorgd. Mocht dit onverhoopt toch voorkomen, laat het ons dan graag weten per email.

Wat is het retourbeleid van Argantheek?

Mocht een product niet voldoen aan de gestelde verwachtingen, dan kunt u binnen 14 dagen het product retour zenden. Wij willen u vragen ons hiervan op de hoogte te stellen. De snelste manier is om ons een mailtje te sturen op info[a]argantheek.nl. Mocht u het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug wensen, vermeld dan voor een snelle afwikkeling uw bank- of girorekeningnummer.

Het product kan alleen geretourneerd worden in de deugdelijke verpakking en onbeschadigde en ongebruikte staat. Wanneer uw retour door ons ontvangen is, dan storten wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug of zal een vervangend exemplaar worden verstuurd.

De onkosten voor uw retour is afhankelijk van de reden. Indien het product defect is ontvangen, zullen wij de kosten voor deze retourzending dragen. Wanneer de reden van retour de afkoelperiode is, dan zijn de kosten voor retour zending voor de verzender.

Welke betaalmethoden biedt Argantheek?

iDEAL / MisterCash

Wanneer u kiest om te betalen met iDEAL, dan kunnen wij de bestelling sneller verzenden dan wanneer er gekozen is voor een overschrijving. De iDEAL betaling kunnen wij direct controleren na betaling. Bent u niet bekend met iDEAL, dan kunt u op de volgende website een demo bekijken van de werking van iDEAL www.ideal.nl. Onze iDeal betalingen worden verwerkt door Sisow.nl

MisterCash is voor onze Belgische klanten. Hiermee kun je snel en makkelijk betalen via Bankcontact-en.

 

Creditcard

U kunt bij ons afrekenen met Visa en Mastercard.

 

Overboeking

Bij een overboeking zal uw bestelling pas verzonden worden wanneer het aankoopbedrag bij ons binnen is. Dit duurt, afhankelijk van de bank en land van betaling, gemiddeld 2 tot 4 werkdagen.

Niet gevonden wat u zocht?

Staat uw vraag en/of antwoord niet op deze pagina? Neem dan graag contact met ons op via het contactformulier