Rozenbottel olie

Rozenbottel olie (Koudgeperst)

19,9534,95

100 of 200 ml

Wissen

Omschrijving

De rozenbottel is goed voor onder andere het maken van jam en vruchtensap. De zaden van deze vruchten worden gebruikt voor het maken van rozenbottelolie. Rozenbottelolie heeft een sterk herstellende functie van onder andere pigmentvlekken, verbranding door de zon en littekens. De olie is geschikt voor onder andere de beschadigde huid. 

Het is vooral de regeneratie van de huidcellen waar rozenbottelolie zo sterk in is. De olie is dan ook bijzonder geschikte voor de oudere en beschadigde huid. Rozenbottelolie wordt veel gebruikt voor de vermindering van pigmentvlekken, striae en littekens, zelfs als deze al wat ouder zijn. De olie is bijzonder vet en helpt de elasticiteit van de droge tot zeer droge huid te verbeteren. Masseer twee keer per dag, bij voorkeur 's ochtends en 's avonds, enkele druppels van de olie in de huid. 

De vrucht van de rozenbottel wordt voor veel dingen gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jam en vruchtensap. Van de zaden uit de vrucht wordt de heilzame rozenbottelolie gemaakt. De olie kan gewonnen worden door de zaden koud te persen of te malen. De olie die vrij komt, wordt gefilterd en is dan klaar om verpakt te worden. Er worden verder geen chemische hulpstoffen aan de olie toegevoegd. Het koud persen van de zaden is erg belangrijk. Komt de temperatuur bij het persen boven de 35 graden, dan verliest de olie geen waardevolle voedingsstoffen. Bij koud persen blijft de temperatuur hier onder. 

Rozenbottelolie is een drogende olie. Een drogende olie is vooral geschikt voor de normale tot vette huid. De olie trekt snel in en er blijft geen vette glans op de huid achter. Desondanks zorgt rozenbottelolie wel voor een onzichtbare beschermlaag waardoor de natuurlijke barrière van de huid wordt versterkt. 

Naast de toepassing voor de huid, kan rozenbottelolie ook als nagelserum en haarolie worden gebruikt. De nagelriemen worden ingemasseerd met de olie en voor de toepassing op het haar, masseert u enkele druppels in handdoek droog haar.

V: Kan deze olie gebruikt worden bij een gevoelige huid?
A: Ja! Deze pure olie van A&M Cosmetics is onbewerkt en 100% natuurlijk dus ook geschikt voor de gevoelige huid. 

V: Waarom is de olie zo goed voor je?
A: De olie zit vol met vitamine E en heeft een snelle hydraterende werking voor de huid.

V: Hoe gebruik ik de olie?
A: Smeer de olie licht elke ochtend of avond op de huid. 

 

NatuurlijkBiologischKoudgeperstOngeraffineerdVegetarischVeganFair Trade

Ingredienten Rosa Canina Olie
Houdbaarheid 12 maanden

Natuurlijke barrière

Rozenbottelolie is een zeer vette olie die hierdoor een natuurlijke beschermlaag over de huid aanlegt. De olie trekt snel in en laat geen vette glans achter. 

Elasticiteit

Rozenbottelolie ondersteunt de regeneratie van de huid en zorgt voor minder rimpels en een verbeterde elasticiteit. 

Rijk aan retinoïnezuur

Rozenbottelolie is een bron van retinoïnezuur. Dit zuur helpt om de beschadigde huid te herstellen. 

100% natuurlijk

Aan de rozenbottelolie worden geen chemische hulpstoffen zoals parfum en siliconen toegevoegd. Het is een puur en onbewerkt product. 

Echte recenties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rozenbottel olie (Koudgeperst)” te beoordelen

100 dagen niet goed geld terug garantie op alle producten!

Like ons!

Volg ons op social media voor de laatste acties!