Aleppo Zeep

Aleppo Zeep

7,95

200 gram

2 - 4 15 %
4 - 6 20 %
6 - 100 30 %
Omschrijving

Aleppo zeep is een van de natuurlijke pareltjes die wij in ons assortiment hebben opgenomen. De herkomst van de zeep ligt in Syrië en staat bekend om haar diepe reiniging. Omdat deze zeep vrij is van parfum en andere chemische toevoegingen, is het gebruik hiervan ook bijzonder geschikt voor de droge en gevoelige huid, ook als u snel last heeft van allergische reacties of acne.

Soms reageert de huid snel op huidverzorgingsproducten. De kans is heel groot dat dit door diverse chemische toevoegingen ontstaat. Wanneer u gebruik maakt van Aleppo zeep dan kiest u voor een zeep die vrij is van chemische toevoegingen. De belangrijkste bestanddelen van deze zeep zijn laurierbesolie en een zuivere olijfolie. Door het ontbreken van toegevoegde parfum en overige chemicaliën verdraagt de overgevoelige huid deze zeep doorgaans heel goed.

Laurierbesolie wordt geperst uit de laurierbes en heeft van nature een kruidige geur. De aanwezigheid van laurinezuur zou zelfs een ontsmettende werking hebben. Aleppo zeep is een opvallende verschijning met een lichte buitenkant en een donkere kleur aan de binnenzijde. Dit heeft alles te maken met het 9 maanden durende rijpingsproces.

De zeep heeft een diep reinigende werking voor zowel uw huid als uw haar. Het is belangrijk om te weten dat de zeep niet tot weinig schuimt. Voor de overgevoelige huid, al dan niet met acne, is de zeep zeer geschikt. U gebruikt de zeep door deze met lauwwarm water in de handen te nemen en vervolgens uw huid er mee te wassen. Het is belangrijk om de zeep enkele minuten in te laten werken op de huid om de reinigende werking optimaal te laten zijn. De huid kan bij de eerste keren gebruik enigszins reageren, dit heeft alles te maken met dat uw huid moet wennen aan het gebruik van een zeep zonder chemicaliën. Merkt u dat de huid wat trekt, dan is het gebruik van een goede crème een slimme vervolgstap om uitdroging te voorkomen.

Voor het wassen van uw haar kunt u voortaan ook uw reguliere shampoo laten staan. Door de Aleppo zeep te mengen met wat water en dit in uw haar en op de hoofdhuid te masseren, wast u uw haren grondig. Ook hierbij geldt een inwerktijd van enkele minuten. Voor de beste werking spoelt u uw haren na met twee delen water en een deel azijn. Uw haarschubben sluiten op deze wijze, met een prachtige glans als gevolg.

V: hoe gebruik ik A&M Aleppo Zeep op de huid?
A: Neem de Aleppo zeep met lauwwarm water in handen en was hiermee uw huid

V: hoe gebruik ik A&M Aleppo Zeep in mijn haren?
A: Vermeng de Aleppo zeep met lauwwarm water en breng dit goed aan. Masseer dit in en laat het even weken. Was het vervolgens volledig uit.

V: Waarom is Aleppo zeep zo goed voor je?
A: A&M Aleppo Zeep is een 100% natuurlijk product zonder chemische toevoegingen, hierdoor is het veel gezonder om de zeep te gebruiken ter vervanging van douchegel en/of shampoo.

NatuurlijkBiologischOngeraffineerdVegetarischVeganFair Trade

Ingrediënten Laurierbesolie (8%) en pure olijfolie
Houdbaarheid 12 maanden
Herkomst Syrië

 

Puur en onbewerkt

Aleppo zeep is ongeparfumeerd, vrij van dierlijke of chemische toevoegingen en daardoor geschikt voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid.

Een kruidige geur

A&M Aleppo Zeep is 100% natuurlijk. De bestandsdelen laurierbesolie en pure olijfolie zorgen voor een opvallend kruidige geur, zonder dat er parfum aan de zeep is toegevoegd.

Zuinig in gebruik

U heeft niet veel zeep nodig om van de diep reinigende werking te genieten. Een blok zeep gaat opvallend lang mee en is zuinig in gebruik.

Geschikt voor huid en haar

Aleppo zeep heeft niet alleen een diep reinigende werking op uw huid. De zeep kan heel goed gebruikt worden als vervanger van uw normale shampoo.

Echte recenties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aleppo Zeep” te beoordelen

100 dagen niet goed geld terug garantie op alle producten!

Like ons!

Volg ons op social media voor de laatste acties!