https://statcounter.com/p12434568/reinstall/?guide=default
Avocado boter

Avocado boter

7,9514,95

100 of 200 ml

Wissen
Omschrijving

Velen kennen de gezondheidsvoordelen van Persea Gratissima, ofwel de avocado. Waar normaliter de pit wordt weggegooid na het eten van de vrucht, is deze onmisbaar voor het maken van avocadoboter. 

Avocadoboter is een puur en onbewerkt product. Hierdoor is het de ideale huidverzorging voor de overgevoelige en zeer droge huid. Ook voor de verzorging van het haar, is avocadoboter zeer geschikt. Uitstekende hydratatie voor glanzend haar en een soepele huid.

Avocadoboter wordt gemaakt van de pit van de avocado. De pit wordt uit de avocado verwijderd, in de zon gedroogd en vervolgens gemalen. De uiteindelijke avocadoboter ontstaat wanneer de gemalen pit wordt opgeklopt met lauwwarm water. Zodra dit mengsel is afgekoeld, wordt het gezeefd en blijft de avocadoboter achter. Er worden geen hulpstoffen zoals parfum, paraffine, siliconen, PEG of PPG aan de boter toegevoegd. Alleen op die manier kan de optimale werking van de boter worden gegarandeerd. 

Het smeltpunt van avocadoboter ligt bij de 25 graden. Dit betekent dat de warmte van de huid ervoor zorgt dat de boter snel zacht wordt en goed uitsmeert. In de zomer bestaat de kans dat de avocadoboter vloeibaar wordt. Zodra het weer stolt, kan het wat klonterig worden. Het klonterig worden gaat echter niet ten koste van de werking. Wilt u dit echter voorkomen, dan is het aan te raden om dat avocadoboter bij hogere temperaturen in de koelkast te bewaren. 

Avocadoboter is een fijne bodyboter die makkelijk door de huid wordt opgenomen. Het is zeer geschikt om als onderhoud te gebruiken en daarmee de huid zacht en soepel te houden. Daarnaast heeft de boter ook een licht herstellende en beschermende werking tegen uitdrogen, maar ook tegen de UV-straling van de zon. Vooropgesteld staat wel dat het een natuurproduct is en de bescherming tegen de zon nooit volledig gegarandeerd kan worden. Avocadoboter wordt ook vaak gebruikt bij het soepel maken en houden van littekens en het verminderen van rimpels. Avocadoboter is geschikt voor volwassenen en kinderen en past bij de normale tot zeer droge, schilferige en jeukende huid. Om de huid goed gehydrateerd te houden, is het advies om meerdere malen per dag een dunne laag avocadoboter op de huid te smeren. 

Avocadoboter is een weldaad voor het haar en heel eenvoudig in gebruik. Masseer de avocadoboter in het haar en laat het minimaal 30 minuten intrekken in het haar. Het is belangrijk om het na het intrekken zorgvuldig uit te spoelen en na te wassen met een verzorgende shampoo. Wordt de boter niet goed uitgewassen, dan zal het haar vet blijven.

V: Kan de avocado boter gebruikt worden bij een gevoelige huid?
A: Ja! De Avocado boter van A&M Cosmetics is onbewerkt en 100% natuurlijk dus ook geschikt voor de gevoelige huid. 

V: Waarom is avocado boter zo goed voor je?
A: De boter zit vol met antioxidanten en heeft een beschermende werking voor de huid.

V: Hoe gebruik ik de boter?
A: Smeer de boter na een warme douche op de huid.

 

NatuurlijkBiologischOngeraffineerdVegetarischVeganFair Trade

Ingredienten Persea gratissima Butter 
Houdbaarheid 12 maanden

Voor huid en haar

De hydraterende eigenschappen van avocadoboter maken dat deze boter bijzonder geschikt is voor de verzorging van huid en haar. Een stralende haardos en een gezonde huid is het gevolg. 

Zuinig in gebruik

De avocadoboter heeft een stevige structuur met een smeltpunt rond de 25 graden. Hierdoor laat de boter zich goed uitsmeren en is het zuinig in gebruik.

Bescherming in de zon

Avocado is rijk aan vitamines. Deze vitamines dragen bij aan bescherming van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling van de zon. 

Geschikt voor de overgevoelige huid

Avocadoboter is vrij van chemische hulpstoffen zoals parfum en parabenen. Hierdoor is de boter ook geschikt voor de overgevoelige huid die snel op stoffen reageert. 

Echte recenties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Avocado boter” te beoordelen

100 dagen niet goed geld terug garantie op alle producten!

Like ons!

Volg ons op social media voor de laatste acties!