https://statcounter.com/p12434568/reinstall/?guide=default
Baobab olie

Baobab olie (Koudgeperst)

19,9534,95

100 of 200 ml

Wissen

Omschrijving

Baobabolie is een heerlijke olie die goed is voor huid en haar. De olie wordt gewonnen uit de zaden van de vruchten van de Afrikaanse Baobabboom. Vele Afrikaanse stammen gebruiken de olie al eeuwen voor diverse doeleinden.

De Baobabboom is een sterke boom die krachtige olie voortbrengt. De baobabolie is geschikt voor de hydratatie van ieder huidtype en zorgt voor een gezonde glans op het haar.

De Baobabboom is al eeuwenlang enorm belangrijk voor diverse Afrikaanse volkeren. De vruchten van de boom zitten zo vol vitaminen, dat ze wel eens de gezondste ter wereld kunnen zijn. In de vruchten zitten zaden waar de baobabolie van gemaakt wordt. De zaden worden uit de vrucht verwijderd, schoongemaakt en koudgeperst om te voorkomen dat er veel vitaminen en mineralen verloren gaan. Baobabolie heeft een schitterende diep goudgele kleur. De olie is 100% natuurlijk en vrij van petrochemische ingrediënten zoals paraffine, siliconen, PEG en PPG. Hierdoor is de olie ook geschikt voor de overgevoelige en snel reagerende huid. 

Baobaolie behoort tot de half-drogende oliën. Drogende oliën zijn geschikt voor de normale tot vette huid, niet-drogende oliën zijn geschikt voor de droge tot normale huid. Half-drogende oliën zitten daar precies tussenin en zijn geschikt voor ieder huidtype. 

Bij het koudpersen van de zaden uit de Baobabboom komt een groot deel van de proteïne en vetzuren mee met de olie. Aan de baobabolie worden diverse heilzame werkingen toegeschreven. De olie zou huidproblemen verminderen en zou een ontstekingsremmende werking hebben en jeuk verminderen. Daarnaast stimuleert het de regeneratie, celvernieuwing, van de huid. Hierdoor wordt de huid elastischer en verminderen rimpels. Bij huidproblemen wordt geadviseerd om een a twee keer per dag de olie zachtjes op de aangedane plaats in te masseren. Zodra de huid hersteld is, is het voldoende om nog een maand lang drie keer per week te smeren. Uiteraard kan de olie ook voor de dagelijkse verzorging worden gebruikt. In dat geval is het ook een goed idee om enkele druppels van de olie aan de dagcrème die u gebruikt toe te voegen. Het is ook heerlijk om enkele druppels van de baobabolie aan het badwater toe te voegen. 

Baobabolie is bijzonder geschikt voor de verzorging van uw haar. Voeg bijvoorbeeld enkele druppels van de olie toe aan uw conditioner die u na het wassen van uw haar gebruikt. Ook is het mogelijk om de olie als haarolie te gebruiken. Doe 1 a 2 druppels van de olie op handdoek droog haar. Voorkom dat u teveel gebruikt en dat u het op de wortels van het haar smeert, anders wordt het haar vet.

V: Kan deze olie gebruikt worden bij een gevoelige huid?
A: Ja! Deze pure olie van A&M Cosmetics is onbewerkt en 100% natuurlijk dus ook geschikt voor de gevoelige huid. 

V: Waarom is de olie zo goed voor je?
A: De olie zit vol met vitamine E en heeft een snelle hydraterende werking voor de huid.

V: Hoe gebruik ik de olie?
A: Smeer de olie drie keer per week licht op de huid. U kunt de Baobab-olie ook toevoegen aan uw dagcreme. Voeg hiervoor enkele druppels Baobab-olie toe. 

 

NatuurlijkBiologischKoudgeperstOngeraffineerdVegetarischVeganFair Trade

Ingredienten Adansonia
Houdbaarheid 12 maanden

Puur natuur

Baobabolie is een 100% natuurlijk product. Zonder toegevoegde chemische hulpmiddelen zoals parfum. 

Verbetering van de elasticiteit

Baobabolie versnelt de celvernieuwing. Hierdoor heeft de olie een gunstig effect op de elasticiteit van huid en haar. 

Voor ieder huidtype

Baobabolie is een zogenaamde half-drogende olie. Dit betekent dat de olie snel intrekt. De olie is ook geschikt voor ieder huidtype. 

Rijk aan proteïne en vetzuren

Baobabolie is rijk aan proteïnen en omega-vetzuren. De olie draagt bij aan een sneller herstel van huidproblemen. 

Echte recenties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Baobab olie (Koudgeperst)” te beoordelen

100 dagen niet goed geld terug garantie op alle producten!

Like ons!

Volg ons op social media voor de laatste acties!