• usp iconAls beste beoordeeld
  • usp iconDezelfde dag verzonden
  • usp iconAltijd de voordeligste
  • usp iconUitgebreide support

Cananga Essentiële Olie

8,95

  • Door de verwarmde werking
  • Olie met antiseptische en antibacteriële eigenschappen
  • Wordt veel gebruikt in aromaverdampers en -lampen
  • 100% Natuurlijk
Wissen

Cananga essentiële olie

Cananga essentiële olie heeft verschillende toepassingen om zowel lichaam als geest in evenwicht te brengen. De aroma’s van de Canenga essentiële olie zorgen ervoor, dat spanning, irritatie en kwade gevoelens worden geneutraliseerd. De geuren van deze olie zorgen voor rust en ontspanning voor de geest. Ook helpt de Cananga essentiële olie tegen ADHD-klachten en hyperventilatie.

Naast de geest wordt ook het lichaam in evenwicht gebracht door de cananga essentiële olie. Zowel voor huid als haar werkt deze olie bevorderlijk. Het zorgt ervoor dat de afscheiding uit talgklieren juist wordt gereguleerd, waardoor de huid en de haren zuiverder blijven.

Let wel op wanneer u cananga essentiële olie gebruikt. Zorg ervoor dat de olie nooit in de buurt van kinderen komt. Deze olie is absoluut niet geschikt voor consumptie. Gebruik deze olie ook niet, wanneer u een lage bloeddruk heeft of wanneer u zwanger bent. Let tot slot op de dosis die u gebruikt. Een te hoge dosis kan huidirritatie veroorzaken.

Cananga essentiéle olie is zowel te gebruiken voor de aroma’s als op de huid en in het haar. Voor de aroma’s voegt u enkele druppels toe aan water en laat u dit verdampen. De vrijgekomen aroma’s zorgen voor rust en ontspanning voor de geest. Gebruikt u dit voor uw huid of uw haar? Gebruik dan hooguit 5 a 10 druppels per theelepel basisolie. Ten slotte kunt u de Cananga essentiële olie gebruiken in bad. Dit werkt zowel aromatisch als ontspannend voor lichaam en geest. Voeg 10 druppels toe aan uw bad om het beste effect te genereren.

100% Cananga olie

Extra informatie

Gewicht 100 g
Inhoud 10 ml, 30 ml

Uitstekend ingrediënt in DIY cosmetica zoals crèmes, shampoo en zeep. Ook kunt u enkele druppels toevoegen aan een huidverzorgende olie of door verdund toe te voegen in een aromaverdamper.

Essentiele olie is niet geschikt voor consumptie. Vermijd contact met huid en ogen in geconcentreerde vorm. Houd de olie buiten gebruik van kinderen. Gebruik nooit meer dan de aanbevolen hoeveelheid.

 

Herkomst

Substantie

Densiteit

Kleur

Geur

Oplossing

Houdbaarheid

Frankrijk

Vloeibaar

Olie

Gelig

Bloemig

Olie

12 Maanden

Puur R
Vegetarisch R
Vegan R
Dierlijke testen Q
Bevat alcohol Q
Bevat parfum Q
Conserveermiddel Q

Icon als best beoordeeld
Als beste beoordeeld
Met 4,7 van de 5 sterren op Trustpilot de beste beoordeling

Icon als best beoordeeld
Dezelfde dag verzonden
Vandaag bestellen is vandaag verzenden

Icon als best beoordeeld
Altijd de voordeligste
100% natuurlijke en biologische producten voor de kleinste prijzen

Icon als best beoordeeld
Uitgebreide support
Gebruik de online chat voor antwoord op uw vraag of advies

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cananga Essentiële Olie” te beoordelen