• usp iconAls beste beoordeeld
  • usp iconDezelfde dag verzonden
  • usp iconAltijd de voordeligste
  • usp iconUitgebreide support

Ceder Essentiële Olie

7,95

  • Staat bekend om haar verwarmende en antibacteriële werking
  • Ondersteund het herstellend vermogen van de vette huid
  • Zoete houtachtige geur die lang aanwezig blijft
  • 100% Natuurlijk
Wissen

Ceder essentiële olie

Ceder essentiële olie staat bekend om de houtachtige aroma’s. Dat is logisch aangezien cederhout de basis is voor deze olie. Ceder essentiële olie kent diverse toepassingen en is te gebruiken op verschillende manieren voor zowel lichaam als geest.

Ceder essentiële olie is zeer geschikt om geestelijke spanningen te neutraliseren. Onder andere slapeloosheid, angst, nervositeit en onrust kunnen goed bestreden worden door middel van de aroma’s van ceder essentiële olie. Ook huidproblemen kunnen goed aangepakt worden met ceder essentiële olie. Of het nou gaat om eczeem of acné enerzijds of zelfs roos of cellulitis anderzijds, ceder essentiële olie helpt om uw klachten te verlichten.

Ceder essentiële olie past u eenvoudig toe op de huid of als aroma. U kunt een aantal druppels toevoegen aan water en dit laten verdampen De aroma’s helpen om uw geest te laten ontspannen en brengen rust in uw gesteldheid. Ook uw huid kan baat hebben bij ceder essentiële olie. U kunt dit direct aanbrengen op de huid of vermengen met uw bad. Voeg hooguit 15 druppels toe aan de basisolie op een theelepel of voeg maximaal 5 druppels toe aan de emulator voor uw bad. Denk hierbij aan bad- of doucheolie.

Ceder essentiële olie is niet in alle situaties te gebruiken. U moet gebruik van deze olie vermijden wanneer u borstvoeding geeft. Langdurig gebruik of te hoge doses kunnen ook averechts werken. Dit kan huidirritatie veroorzaken. Ook tijdens uw zwangerschap is het gebruik van ceder essentiële olie niet aangeraden.

100% Ceder olie

Extra informatie

Gewicht 100 g
Inhoud 10 ml, 30 ml

Uitstekend ingrediënt in DIY cosmetica zoals crèmes, shampoo en zeep. Ook kunt u enkele druppels toevoegen aan een huidverzorgende olie of door verdund toe te voegen in een aromaverdamper.

Essentiele olie is niet geschikt voor consumptie. Vermijd contact met huid en ogen in geconcentreerde vorm. Houd de olie buiten gebruik van kinderen. Gebruik nooit meer dan de aanbevolen hoeveelheid.

Herkomst

Substantie

Densiteit

Kleur

Geur

Oplossing

Houdbaarheid

Marokko

Vloeibaar

Olie

Fris

Kruidig

Olie/Alcohol

12 Maanden

Puur R
Vegetarisch R
Vegan R
Dierlijke testen Q
Bevat alcohol Q
Bevat parfum Q
Conserveermiddel Q

Icon als best beoordeeld
Als beste beoordeeld
Met 4,7 van de 5 sterren op Trustpilot de beste beoordeling

Icon als best beoordeeld
Dezelfde dag verzonden
Vandaag bestellen is vandaag verzenden

Icon als best beoordeeld
Altijd de voordeligste
100% natuurlijke en biologische producten voor de kleinste prijzen

Icon als best beoordeeld
Uitgebreide support
Gebruik de online chat voor antwoord op uw vraag of advies

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ceder Essentiële Olie” te beoordelen