• usp iconAls beste beoordeeld
  • usp iconDezelfde dag verzonden
  • usp iconAltijd de voordeligste
  • usp iconUitgebreide support

Citroen Essentiële Olie

8,95

  • Heerlijk frisse citroen geur
  • Zowel een stimulerend als verfrissende eigenschappen
  • Natuurlijke bescherming tegen muggen
  • 100% Puur en natuurlijk
Wissen

Citroen Essentiële Olie

Het frisse aroma van Citroen Essentiële olie is ideaal te combineren met heel wat verschillende toepassingen. De olie zorgt voor een natuurlijke balans van de talgproductie van de huid en vertraagt bovendien het verouderingsproces. Daarnaast zorgt de frisse geur voor het oppeppen van de vermoeide geest.

Citroen etherische olie is eenvoudig te gebruiken voor de aroma’s en voor de huid. U kunt een aantal druppels toevoegen aan het water en deze laten verdampen. De aroma’s die vrijkomen, zorgen voor rust en balans van de geest. Daarnaast kunt u citroen essentiële olie direct aanbrengen op de huid of gebruiken in bad. Gebruikt u het direct op de huid? Breng dan enkel 1 druppel toe aan één theelepel basisolie. Dit is doorgaans 1% van de totale hoeveelheid. Wanneer u de citroen etherische olie toevoegt aan uw bad, dan kunt u 5 druppels toevoegen aan uw badolie en deze laten vermengen met uw bad.

Citroen etherische olie is een zeer sterke olie. Gebruik van deze olie vraagt om goede doseringen om uw huid zo goed mogelijk te verzorgen. Wanneer u deze olie gebruikt, vermijd dan gedurende 24 uur de zonnebank, veel zonlicht of UV-straling. Deze olie is namelijk zeer fotosensitief. Ook gebruik in combinatie met andere oliën (denk aan Bergamot en Citronella) kan de werking zeer sterk zijn. Verdun de olie in dit geval nog meer, dan normaal.

Ingrediënten citroen essentiële olie

100% Citroen olie

Extra informatie

Gewicht 100 g
Inhoud 10 ml, 30 ml

Gebruik Citroen essentiële olie

Massage / huidolie

Vermeng enkele druppels citroen etherische olie met uw favoriete cosmetische basisolie en/of boter. Breng vervolgens de cosmetica en olie pas aan op de huid.
 

Verdamping

Voeg maximaal 6 druppels citroen etherische toe aan waterbakje. Verwarm deze vervolgens boven een waxinelichtje. De vrijkomende aroma’s van de citroen etherische olie zorgen voor een prettige sfeer in huis.

Luchtbevochtiger

Voeg maximaal 5 druppels citroen essentiële olie toe aan de diffuser in huis. Deze verspreid vervolgens een prettige geur en sfeer in huis.

In bad

Voeg maximaal 6 druppels citroen essentiële olie toe aan een volledig gevuld bad. Het bad en de aroma’s van de citroen essentiële olie zorgen voor veel ontspanning van de huid en de geest.

Let op

Irriterend voor de huid bij direct contact. Gebruik daarom citroen etherische olie op de huid altijd verdund met een andere neutrale olie. Kan overgevoeligheid veroorzaken bij contact met de huid.

 

Herkomst

Substantie

Densiteit

Kleur

Geur

Oplossing

Houdbaarheid

Azië

Vloeibaar

Olie

Gelig

Citroen

Olie/Alcohol

12 Maanden

Puur R
Vegetarisch R
Vegan R
Dierlijke testen Q
Bevat alcohol Q
Bevat parfum Q
Conserveermiddel Q

Icon als best beoordeeld
Als beste beoordeeld
Met 4,7 van de 5 sterren op Trustpilot de beste beoordeling

Icon als best beoordeeld
Dezelfde dag verzonden
Vandaag bestellen is vandaag verzenden

Icon als best beoordeeld
Altijd de voordeligste
100% natuurlijke en biologische producten voor de kleinste prijzen

Icon als best beoordeeld
Uitgebreide support
Gebruik de online chat voor antwoord op uw vraag of advies

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Citroen Essentiële Olie” te beoordelen