https://statcounter.com/p12434568/reinstall/?guide=default
culinaire arganolie

Culinaire arganolie

24,95

250 ml

2 - 4 15 %
4 - 6 20 %
6 - 100 30 %

Culinaire arganolie om te eten

Niet veel mensen weten dat je arganolie ook goed kunt eten. Arganolie staat namelijk beter bekend als product voor huid of haar. Maar ook voor consumptie heeft arganolie vele voordelen. Culinaire arganolie heeft een heerlijke smaak van sesam, vers brood en hazelnoten en kan ook worden gebruikt als salade dressing. De noot-achtige smaak wordt door "foodies" over de hele wereld toegevoegd aan gerechten zoals rijst, pasta en couscous maar ook aan vers fruit, crème brûlée en ijs.

Marokkaanse arganolie wordt traditioneel gebruikt voor de bereiding van Amlou. Dit is een mengsel van amandelen, honing en dus culinaire arganolie. Naast de unieke smaak heeft culinaire arganolie ook voordelen voor de gezondheid. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het regelmatig nuttigen van arganolie de volgende voordelen heeft:

- verlagen van het cholesterolgehalte
- versterken van het natuurlijk afweermechanisme
- ontstekingsremmend
- stimuleren van de doorbloeding
- voorkomen van verkalking van slagaders
- cellen revitaliseren
- diabetes helpen voorkomen

V: hoe gebruik ik culinaire arganolie?
A: Gebruik de olie voor de bereiding van uw maaltijd.

V: Hoe veel moet ik gebruiken?
A: Gebruik 1 tot 2 eetlepels per maaltijd.

V: Hoe maak ik Amlou?
A: U vindt verschillende recepten van verschillende varianten op het internet. U kunt de A&M Culinaire Arganolie voor elke variant gebruiken.

NatuurlijkBiologischOngeraffineerdVegetarischVeganFair Trade

Ingrediënten
Argania Spinoza Kernel oil
Houdbaarheid 24 maanden
Herkomst Marokko

Koken met arganolie

Culinaire arganolie is niet echt geschikt om echt mee te bakken of braden. De olie komt het beste tot zijn recht als bijvoorbeeld saladedressing, of als toevoeging van extra smaak aan een pasta-, rijst-, of couscousgerecht. Na openen is dit product het beste in de koelkast te bewaren.  

Natuurlijke culinaire arganolie

A&M Culinaire Arganolie is een 100% natuurlijk product, vandaar dat culinaire arganolie ook geschikt is om te consumeren. Het wordt gemaakt van geroosterde arganzaden. De kleur van culinaire arganolie zal daarom ook wat donkerder zijn dan die van cosmetische arganolie.

Culinaire arganolie kopen

Bent u enthousiast geworden over deze smaakvolle Marokkaanse olie? Probeer het product eens zelf en bereid een heerlijk gerecht met culinaire arganolie. U kunt de olie gemakkelijk bestellen in onze webshop.

Meer producten

Benieuwd naar meer natuurlijke producten van de Argantheek? Bekijk onze shop!

Echte recenties

100 dagen niet goed geld terug garantie op alle producten!

Like ons!

Volg ons op social media voor de laatste acties!