• usp iconAls beste beoordeeld
  • usp iconDezelfde dag verzonden
  • usp iconAltijd de voordeligste
  • usp iconUitgebreide support

Emu olie

27,95

  • Dierlijke huidolie van de Emoe
  • Geschikt voor ieder huidtype
  • Voor een jonge en stralende huid
Wissen

Emu olie

Kamelen en dromedarissen hebben een of twee bulten op de rug waarin vet wordt opgeslagen. Ook de emoe heeft een dergelijke bult op de rug. Uit dit vet van de emoe wordt Emu olie gewonnen. Er dient direct bij vermeld te worden dat de emoe niet speciaal geslacht wordt om de olie te winnen, het kan eerder worden gezien als bijproduct wanneer de emoe voor het vlees geslacht wordt. Het eten van het vlees van de emoe is in Australië hetzelfde als het eten van kip, rund en varken in ons land. Emu olie wordt al eeuwenlang gebruikt en staat bekend om zijn herstellende en verzachtende werking.

Emu olie is een vrij stevige olie met een smeltpunt van ongeveer 22 graden. Zodra de olie op het lichaam wordt aangebracht, zal het smelten. Emu olie is bijzonder rijk aan Omega 3, 6 en 9. Dit draagt bij aan een versnelling van de celvernieuwing van de huid. De huid gaat er na verloop van tijd jonger en stralender uitzien. Omdat het de regeneratie van de huid ondersteunt, kan het ook heel goed helpen bij voorkomen van littekens en een sneller en mooier herstel van bestaande littekens. Daarnaast heeft Emu olie een gunstig effect op de vermindering van pijnlijke spieren en gewrichten. Het bijzondere is dat door de samenstelling van de olie, Emu olie heel dicht bij de samenstelling van de huid komt. Dit is dan ook mede de reden waardoor de olie zo goed door de huid verdragen wordt.

Emu olie is echt een unieke huidolie. De olie heeft een bijzonder hoog gehalte aan Omega vetzuren. Het gehalte aan Omega 3 is zo hoog dat je dit nergens anders in natuurlijke en onbewerkte producten vindt. Deze 3 Omega vetzuren dragen bij aan de remming van ontstekingen, stimuleren de vernieuwing van de huid en de vermindering van pijn. De Emu olie is een dikke en stroperige olie die goed wordt opgenomen en wordt verdragen door de huid. Het sluit de huid niet af waardoor deze kan blijven ademen en het dringt door tot de diepste lagen van de huid.

Ingrediënten Emu olie

100% Emoe Olie

Extra informatie

Gewicht 100 g
Inhoud 100 ml, 200 ml

Gebruik emu olie

De emu olie kan 2 tot 3 keer per dag op de huid aangebracht worden en na enkele weken wordt dan al effect gemerkt. Voor huidverjonging is het aan te bevelen de olie voor het slapen gaan aan te brengen en de volgende ochtend te verwijderen. Voor gezond en stralend haar, kan de olie aan shampoo worden toegevoegd, of worden in gemasseerd in handdoek droog haar. Enkele druppels is voldoende.

Herkomst

Substantie

Densiteit

Kleur

Geur

Oplossing

Houdbaarheid

Vloeibaar

Stroperig

Olie/Alcohol

12 Maanden

Puur R
Vegetarisch Q
Vegan Q
Dierlijke testen Q
Bevat alcohol Q
Bevat parfum Q
Conserveermiddel Q

Icon als best beoordeeld
Als beste beoordeeld
Met 4,7 van de 5 sterren op Trustpilot de beste beoordeling

Icon als best beoordeeld
Dezelfde dag verzonden
Vandaag bestellen is vandaag verzenden

Icon als best beoordeeld
Altijd de voordeligste
100% natuurlijke en biologische producten voor de kleinste prijzen

Icon als best beoordeeld
Uitgebreide support
Gebruik de online chat voor antwoord op uw vraag of advies

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Emu olie” te beoordelen