https://statcounter.com/p12434568/reinstall/?guide=default
Emu olie

Emu olie

27,9549,95

100 of 200 ml

Wissen

Omschrijving

Emuolie is een dierlijke huidolie afkomstig van de Australische Emoe. De olie is zeer krachtig en heeft een opvallend hoog gehalte aan Omega vetzuren. De olie is geschikt voor ieder huidtype. 

De resultaten van Emuolie zijn overweldigend. Het draagt bij aan de celvernieuwing van de huid. Het herstelt en verzacht en is prettig in gebruik. De Emuolie van A&M Cosmetics is voor verschillende toepassingen op de huid geschikt. Het vermindert niet alleen littekens, blaren bij verbranding, klachten van huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis en pijnlijke spieren en gewrichten. Het kan ook als basis voor make-up gebruikt worden. 

Kamelen en dromedarissen hebben een of twee bulten op de rug waarin vet wordt opgeslagen. Ook de emoe heeft een dergelijke bult op de rug. Uit dit vet van de emoe wordt Emuolie gewonnen. Er dient direct bij vermeld te worden dat de emoe niet speciaal geslacht wordt om de olie te winnen, het kan eerder worden gezien als bijproduct wanneer de emoe voor het vlees geslacht wordt. Het eten van het vlees van de emoe is in Australië hetzelfde als het eten van kip, rund en varken in ons land. Deze olie wordt al eeuwenlang gebruikt en staat bekend om zijn herstellende en verzachtende werking. 

Emuolie is een vrij stevige olie met een smeltpunt van ongeveer 22 graden. Zodra de olie op het lichaam wordt aangebracht, zal het smelten. Emuolie is bijzonder rijk aan Omega 3, 6 en 9. Dit draagt bij aan een versnelling van de celvernieuwing van de huid. De huid gaat er na verloop van tijd jonger en stralender uitzien. Omdat het de regeneratie van de huid ondersteunt, kan het ook heel goed helpen bij voorkomen van littekens en een sneller en mooier herstel van bestaande littekens. Daarnaast heeft Emuolie een gunstig effect op de vermindering van pijnlijke spieren en gewrichten. Het bijzondere is dat door de samenstelling van de olie, Emuolie heel dicht bij de samenstelling van de huid komt. Dit is dan ook mede de reden waardoor de olie zo goed door de huid verdragen wordt. 

Emuolie is echt een unieke huidolie. De olie heeft een bijzonder hoog gehalte aan Omega vetzuren. Het gehalte aan Omega 3 is zo hoog dat je dit nergens anders in natuurlijke en onbewerkte producten vindt. Deze 3 Omega vetzuren dragen bij aan de remming van ontstekingen, stimuleren de vernieuwing van de huid en de vermindering van pijn. De Emuolie is een dikke en stroperige olie die goed wordt opgenomen en wordt verdragen door de huid. Het sluit de huid niet af waardoor deze kan blijven ademen en het dringt door tot de diepste lagen van de huid. De olie kan 2 tot 3 keer per dag op de huid aangebracht worden en na enkele weken wordt dan al effect gemerkt. Voor huidverjonging is het aan te bevelen de olie voor het slapen gaan aan te brengen en de volgende ochtend te verwijderen. 

Voor gezond en stralend haar, kan de olie aan shampoo worden toegevoegd, of worden ingemasseerd in handdoek droog haar. Enkele druppels is voldoende.

V: Kan deze olie gebruikt worden bij een gevoelige huid?
A: Ja! Deze pure olie van A&M Cosmetics is onbewerkt en 100% natuurlijk dus ook geschikt voor de gevoelige huid. 

V: Waarom is de olie zo goed voor je?
A: De olie zit vol met vitamine E en heeft een snelle hydraterende werking voor de huid.

V: Hoe gebruik ik de olie?
A: Smeer de olie licht elke ochtend of avond op de huid. 

 

NatuurlijkOngeraffineerdFair Trade

Ingredienten Emoe Olie
Houdbaarheid 12 maanden

Dierlijke huidolie

Emuolie wordt gemaakt van het vet uit de vetbult op de rug van de emoe. Het is dan ook een dierlijke huidolie. 

100% natuurlijk

Emuolie is een puur en onbewerkt product, vrij van chemische hulpstoffen. De emoe's waar de olie van afkomstig is, zijn goed behandeld en worden niet speciaal geslacht voor de Emuolie

Herstellend en verzachtend

Emuolie heeft een herstellende en verzachtende werking voor diverse huidaandoeningen en vermindert de klachten van pijnlijke spieren en gewrichten. 

Diervriendelijke omstandigheden

Voor de productie van Emuolie worden de emoe's niet speciaal geslacht. De dieren leven in prettige omstandigheden en leiden een gelukkig leven. 

Echte recenties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Emu olie” te beoordelen

100 dagen niet goed geld terug garantie op alle producten!

Like ons!

Volg ons op social media voor de laatste acties!