• usp iconAls beste beoordeeld
  • usp iconDezelfde dag verzonden
  • usp iconAltijd de voordeligste
  • usp iconUitgebreide support

Geranium Essentiële Olie

8,95

  • Olie met een ontspannende werking
  • Gaat een onwenselijke stemming tegen
  • Zeer geschikt voor gebruik in een aromaverdamper
  • 100% Natuurlijk
Wissen

Geranium Essentiële Olie

Het woord geranium kan misschien bekend in de oren klinken. Veel mensen hebben zelfs een geranium plant in de tuin staan. Van de bijna duizend diverse soorten Geraniums worden slechts zeven tot etherische olie verwerkt. De bekendste is rozengeranium, in het Latijns de geranium graveolens. In Nederland leveren speciale kwekerijen geurende geraniumplanten, vaak verkopen deze kwekerijen meer bijzondere planten.

De Geranium Essentiële olie is zeer geschikt voor aromatherapie en werkt kalmerend en ontspannend. Het is de effectieve manier om mentale vermoeidheid te behandelen. Geranium Essentiële olie kan ook worden gebruikt om menopauze en onregelmatige menstruatie te behandelen. Hiernaast heeft het ook een goeie werking voor behandelingen van zenuwpijn en littekens.

Doe een paar druppels Geranium Essentiële olie in de aromaverdamper om te genieten van de heerlijke geur en krachtige effecten. We raden u aan om de olie alleen uitwendig te gebruiken en niet in te nemen. U kunt de geranium essentiële olie gebruiken als luchtbevochtiger. Vul uw luchtbevochtiger met schoon water en voeg daarna drie tot 5 druppels van de geranium essentiële olie toe aan het water. Het water met de olie wordt omgezet in stoom, waardoor u kunt genieten van de heerlijke geur. U kunt de olie ook gebruiken als massageolie, in bad, de douche en als voetbad.

Let wel op met de hoeveelheid van de geranium essentiële olie. Gebruik de olie altijd verdund, als u het op uw huid aanbrengt, dit kan eventueel met een andere neutrale olie. Kan allergieën veroorzaken bij contact met de huid. Houdt het buiten bereik van kinderen. Bewaar het niet in op hete oppervlakken en vuur.

100% Geranium olie

Extra informatie

Gewicht  
Inhoud  

Uitstekend ingrediënt in DIY cosmetica zoals crèmes, shampoo en zeep. Ook kunt u enkele druppels toevoegen aan een huidverzorgende olie of door verdund toe te voegen in een aromaverdamper.

Herkomst

Substantie

Densiteit

Kleur

Geur

Oplossing

Houdbaarheid

Algerije

Vloeibaar

Olie

Transparant
Bloemig

Olie & Alcohol

12 Maanden

Puur R
Vegetarisch R
Vegan R
Dierlijke testen Q
Bevat alcohol Q
Bevat parfum Q
Conserveermiddel Q

Icon als best beoordeeld
Als beste beoordeeld
Met 4,7 van de 5 sterren op Trustpilot de beste beoordeling

Icon als best beoordeeld
Dezelfde dag verzonden
Vandaag bestellen is vandaag verzenden

Icon als best beoordeeld
Altijd de voordeligste
100% natuurlijke en biologische producten voor de kleinste prijzen

Icon als best beoordeeld
Uitgebreide support
Gebruik de online chat voor antwoord op uw vraag of advies

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geranium Essentiële Olie” te beoordelen