Ghassoul brokjes

Ghassoul brokjes

4,95

Ghassoul (ook bekend als Rassoul klei) komt uit de Moulaya vallei in Marokko. Ghassoul is te gebruiken als gezichtmasker, haarmasker, lichaamspakking en als alternatief voor zeep, douchegel en shampoo.

Wissen
Omschrijving

Ghassoul (ook bekend als Rassoul klei) komt uit de Moulaya vallei in Marokko. Ghassoul is te gebruiken als gezichtmasker, haarmasker, lichaamspakking en als alternatief voor zeep, douchegel en shampoo.

Ghassoul (ook bekend als Rassoul klei) komt uit de Moulaya vallei in Marokko. Het woord Ghassoul is afgeleid van het werkwoord rassala, het Arabische woord voor schoonmaken. Ghassoul is te gebruiken als gezichtmasker, haarmasker, lichaamspakking en als alternatief voor zeep, douchegel en shampoo. Ghassoul is ook zeer effectief bij huidproblemen zoals eczeem en psoriasis. De kracht van dit 100% natuurlijke product zit in het opnemen van afval- en gifstoffen, de antiseptische werking en de verschillende huidverzorgende mineralen. Ghassoul zuivert, ontspant en verkwikt het lichaam op natuurlijke wijze en houdt de biologische balans van de huid in tact.
V: hoe gebruik ik ghassoul?
A: Neem voor een gezichtsmasker ongeveer 10 gram en voor een lichaamspakking ongeveer 140 gram. Dit kan minder of meer zijn naar gelang uw eigen voorkeur. Vermeng de Ghassoul in een bakje met heet of kokend water. Ghassoul neemt 4 keer in volume toe door het toevoegen van water. Vlak voor gebruik eventueel nog een keer heet water toevoegen. Zeer warm aanbrengen voor een weldadige werking van de pakking of het masker. Ongeveer 10-15 minuten laten intrekken en vervolgens afspoelen met lauw water. Na het drogen de huid of het haar insmeren met Arganolie.

Tip: U kunt ook reeds in uw masker een eetlepel Arganolie toevoegen.

V: Hoe vaak moet ik ghassoul gebruiken?
A: Ghassoul kan dagelijks worden gebruikt

V: Waarom is Ghassoul zo goed voor je?
A: Ghassoul is een 100% natuurlijk product zonder chemische toevoegingen. Hierdoor is het veel gezonder om de natuurlijke klei te gebruiken ter vervanging van douchegel en/of shampoo.

NatuurlijkBiologischOngeraffineerdVegetarischVeganFair Trade

Ingredienten Morroccan Lava Clay
Houdbaarheid 24 maanden
Herkomst Marokko

Makkelijk in gebruik

Na toevoeging van (lauw) water kunt u direct gebruik maken van onze ghassoul producten!

Ghassoul

Ghassoul kan worden gebruikt voor een haar- en gezichtsmasker. De A&M Ghassoul is ook nog eens 100% biologisch!

100% Natuurlijk

A&M Ghassoul is 100% natuurlijk zonder toegevoegde chemicaliën of kleurstoffen.

Voor hem en haar

Ghassoul is ook onder mannen een zeer populair product. Zo zorgt het voor een gladde en jonge huid.

Echte recenties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ghassoul brokjes” te beoordelen

100 dagen niet goed geld terug garantie op alle producten!

Like ons!

Volg ons op social media voor de laatste acties!