• usp iconAls beste beoordeeld
  • usp iconDezelfde dag verzonden
  • usp iconAltijd de voordeligste
  • usp iconUitgebreide support

Jasmijn Essentiële Olie

8,95

  • Heerlijk frisse bloemengeur
  • Aanrader als ingrediënt in uw DIY crème of zeep
  • Uitermate geschikt voor gebruik in aroma diffusers of in badzout
  • Zuivert lichaam en geest
  • 100% Puur
Wissen

Jasmijn Essentiële Olie

Jasmijn is de bloem dat afkomstig is van de jasmijnplant. Deze geurige bloem is wit en stervormig. In de bloemen bevatten weinig olie, daarom benodigd men minimaal duizend kilo bloemen voor 1 kilo olie. Jasmijn komt oorspronkelijk uit Egypte, maar is tegenwoordig bijna in elk continent verkrijgbaar. De jasmijn olie wordt vaak verbruikt in parfums, crèmes en andere schoonheidsproducten. Vaak wordt het ook gebruikt in aromatherapie. De geur van Jasmijn blijft vaak lang hangen in de ruimte.

Essentiele, etherische of aromatische oliën zijn vluchtige oliën die te herkennen zijn aan het proces van verdamping. Onze Jasmijn essentiële olie is puur en onverdund. Sommige Jasmijn oliën zijn goedkoper, maar er is ook een mogelijkheid dat de oliën al verdund zijn. Wat zijn de voordelen van Jasmijn essentiële olie? Jasmijn vindt de weg naar je emoties en heeft een euforische werking. Door de geur kan het je energie stimuleren, waardoor je humeur zeer positief wordt beïnvloed.

U kunt de Jasmijn essentiële olie gebruiken voor uw diffuser, bad en huid. Voor de diffuser kunt u naar eigen wens enkele druppels jasmijn olie in uw diffuser toevoegen. Voor in bad kunt u 5 tot 10 druppels toevoegen in uw badwater. Als u het op uw huid wilt gebruiken voor massage raden we aan om 5 tot 10 druppels mengen met een massageolie. Let wel op met de hoeveelheid van de Jasmijn essentiële olie. Gebruik de olie altijd verdund, als u het op uw huid aanbrengt, dit kan eventueel met een andere neutrale olie. Kan allergieën veroorzaken bij contact met de huid. Houdt het buiten bereik van kinderen. Bewaar het niet in op hete oppervlakken en vuur.

100% Jasmijn olie

Extra informatie

Gewicht  
Inhoud  

Vermeng enkele druppels olie met uw favoriete cosmetische olie en/of boter. Bekijk de handleiding van uw aroma diffuser voor sfeer en gezelligheid in huis.

Herkomst

Substantie

Densiteit

Kleur

Geur

Oplossing

Houdbaarheid

India

Vloeibaar

Olie

Transparant
Bloemig, fris

Olie & Alcohol

12 Maanden

Puur R
Vegetarisch R
Vegan R
Dierlijke testen Q
Bevat alcohol Q
Bevat parfum Q
Conserveermiddel Q

Icon als best beoordeeld
Als beste beoordeeld
Met 4,7 van de 5 sterren op Trustpilot de beste beoordeling

Icon als best beoordeeld
Dezelfde dag verzonden
Vandaag bestellen is vandaag verzenden

Icon als best beoordeeld
Altijd de voordeligste
100% natuurlijke en biologische producten voor de kleinste prijzen

Icon als best beoordeeld
Uitgebreide support
Gebruik de online chat voor antwoord op uw vraag of advies

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jasmijn Essentiële Olie” te beoordelen