https://statcounter.com/p12434568/reinstall/?guide=default
Mango boter

Mango boter

14,95

200 gram

2 - 4 15 %
4 - 6 20 %
6 - 100 30 %
Omschrijving

Mango is niet alleen heerlijk om te eten, het is ook bijzonder geschikt om een verzorgende boter voor huid en haar van te maken. Mangoboter wordt gemaakt van de gedroogde en gemalen pit van de mango. 

Doordat onze mangoboter puur en onbewerkt is, is dit product bij uitstek geschikt voor de gevoelige en droge huid. Mangoboter biedt ook lichte bescherming in de zon en kan tevens als aftersun worden gebruikt. 

Het vruchtvlees van de mango wordt met smaak gegeten en de pit wordt achteloos weggegooid en dat is zonde. Het is namelijk de pit waar het bij mangoboter om draait. De pit uit de mango wordt gedroogd in de zon en vervolgens wordt de pit geroosterd, gemalen en opgeklopt met lauw water. Zodra de substantie is afgekoeld, is er mangoboter, met een witte tot lichtgele kleur, ontstaan. Met een zeef wordt het water van de substantie afgehaald en de mangoboter kan verder onbewerkt verpakt worden. 100% natuurlijk, zonder toevoeging van (chemische) middelen. Doordat de mangoboter een puur product is, is de kans op een allergische reactie bij de gevoelige huid minimaal. 

Qua eigenschappen heeft de mangoboter wel iets weg van de bekende sheaboter. De textuur van mangoboter is echter iets harder. Dit betekent dat er iets meer warmte nodig is om de boter uit te smeren. Het is het beste om de mangoboter direct na het douchen te gebruiken. Uw huid is op dat moment nog warm van de douche en dat maakt de boter heel smeerbaar. Daarnaast droogt een warme douche de huid extra uit. De vochtbalans van de huid wordt weer hersteld door met mangoboter te smeren. Bij hoge omgevingstemperaturen van meer dan 28 graden, kan mangoboter heel zacht worden, tot bijna vloeibaar. Wilt u dit voorkomen, plaats dan de boter in de koelkast. Ook wanneer de boter al gesmolten is, kan deze weer stollen door het te koelen. 

Met mangoboter verzorgt, beschermt en herstelt u de huid op natuurlijke wijze. Ook voor kinderen is mangoboter zeer geschikt. De antioxidanten gaan het proces van huidveroudering tegen. Het herstellende vermogen zorgt ervoor dat oneffenheden en zelfs kleine en oppervlakkige wondjes sneller genezen. Mangoboter trekt snel in en is uitstekend te gebruiken voor een droge en schilferige huid, bijvoorbeeld bij psoriasis en eczeem. Ook zodra de huid hiervan hersteld is, is mangoboter ideaal om als onderhoud te gebruiken. Mangoboter biedt soms zelfs lichte bescherming tegen de zon en is heel goed te gebruiken als aftersun. 

Mangoboter is heel eenvoudig te gebruiken waarbij het belangrijk is om dun te smeren en bij voorkeur meerdere keren per dag. Ook voor de verzorging van het haar kan mangoboter gebruikt worden. Houd er wel rekening mee dat de boter bij onjuist gebruik de haarwortelzakjes kan verstoppen. Dit kan worden voorkomen door de boter met de haarrichting mee in de haren te smeren. Mangoboter dient wel grondig uitgespoeld te worden om te voorkomen dat het haar vet wordt.

V: Kan de mango boter gebruikt worden bij een gevoelige huid?
A: Ja! De Mango boter van A&M Cosmetics is onbewerkt en 100% natuurlijk dus ook geschikt voor de gevoelige huid. 

V: Waarom is mango boter zo goed voor je?
A: De olie zit vol met antioxidanten en heeft een beschermende werking voor de huid.

V: Hoe gebruik ik de boter?
A: Smeer de boter na een warme douche op de huid.

 

NatuurlijkBiologischOngeraffineerdVegetarischVeganFair Trade

Ingredienten Mango, Mangifera Indica Butter
Houdbaarheid 12 maanden

Zacht en herstellend

Mangoboter is zacht voor ieder huidtype en staat bekend om haar herstellende werking. Versnelt het herstel van de huid, ook bij kleine oppervlakkige wondjes 

Puur natuur

De mango boter van A&M Cosmetics is volledig onbewerkt. Geheel vrij van parabenen, parfum en zeker niet getest op dieren. Ook geschikt voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid 

Ideale haarverzorging

De hydraterende eigenschappen van mangoboter zijn ook zeer geschikt voor de verzorging van het normale tot droge haartype 

Rijk aan antioxidanten

Mangoboter is een weldaad voor de huid. Het is rijk aan antioxidanten en helpt daarbij huidveroudering tegen te gaan. 

Echte recenties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mango boter” te beoordelen

100 dagen niet goed geld terug garantie op alle producten!

Like ons!

Volg ons op social media voor de laatste acties!