• usp iconAls beste beoordeeld
  • usp iconDezelfde dag verzonden
  • usp iconAltijd de voordeligste
  • usp iconUitgebreide support

Marula olie (Koudgeperst)

19,95

  • 100% natuurlijk
  • Geschikt voor de droge tot zeer droge huid
  • Helpt de huid te herstellen
Wissen

Marula Olie (Koudgepest)

De Marulaboom (Sclerocarya birrea) is te vinden in Afrika. Omdat olifanten graag de vruchten eten, wordt de boom ook wel de Olifantenboom genoemd. De Marulaboom draagt vruchten waar de Marulaolie van wordt gemaakt. Marulaolie wordt al eeuwenlang als huidolie gebruikt.

Marulaolie is bij uitstek geschikt voor de droge tot zeer droge huid, de ouder wordende huid en de zogenaamde probleemhuid. De krachtige eigenschappen helpen de huid te herstellen en verzorgen. 100% natuurlijk, zonder chemische toevoegingen.

De Marula boom, ook bekend als de Olifantenboom of Sclerocarya birrea, is een boom die alleen in Afrika voorkomt. De vruchten van de boom zijn bij zowel de inheemse volkeren als bij olifanten erg populair. De vruchten worden zowel door deze dieren als door de mensen veel gegeten vanwege hun hoge vitamine C gehalte. De zaden in de vruchten zijn goed voor het maken van pure en krachtige Marulaolie. Alleen de vrouwelijke Marula boom bevat de vruchten die nodig zijn om de Marulaolie te maken.

Sclerocarya Birrea Seed Oil

Extra informatie

Gewicht  
Inhoud  

Marulaolie is een niet-drogende olie. Dit betekent dat de olie wat meer tijd nodig heeft om in de huid te trekken en dat is precies wat een droge tot zeer droge huid nodig heeft. Omdat de olie even op de huid blijft liggen, is er maar weinig olie nodig om het gewenste effect te bereiken. Hierdoor is de olie zuinig in gebruik.

Marulaolie staat bekend om haar herstellende vermogen. De olie wordt vaak gebruikt bij insectenbeten en kleine wondjes en helpt het herstel te versnellen. Ook op ouderdomsvlekken heeft Marulaolie een positief effect.

Herkomst

Substantie

Densiteit

Kleur

Geur

Oplossing

Houdbaarheid

Madagascar

Vloeibaar

Olie

Gelig

olie/alcohol

12 Maanden

Puur R
Vegetarisch R
Vegan R
Dierlijke testen Q
Bevat alcohol Q
Bevat parfum Q
Conserveermiddel Q

Icon als best beoordeeld
Als beste beoordeeld
Met 4,7 van de 5 sterren op Trustpilot de beste beoordeling

Icon als best beoordeeld
Dezelfde dag verzonden
Vandaag bestellen is vandaag verzenden

Icon als best beoordeeld
Altijd de voordeligste
100% natuurlijke en biologische producten voor de kleinste prijzen

Icon als best beoordeeld
Uitgebreide support
Gebruik de online chat voor antwoord op uw vraag of advies