Raw Sheaboter

Raw Sheaboter

(1 klantbeoordeling)

6,9514,95

15, 100 of 300 ml

Wissen
Omschrijving

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van Butyrospermum parkii, in de volksmond bekend als Shea Butter of Shea boter. Raw Shea Butter is de onbewerkte variant. Shea Butter wordt gemaakt van de noot van de Afrikaanse Vitellaria paradoxa, oftewel de Shea butterboom.

A&M Raw Shea Boter is een 100% natuurlijk product wat wordt gebruikt om de huid te verzorgen en beschermen. De hydraterende en beschermende werking van de shea boter maakt dit een uitermate geschikt product voor gebruik bij de gevoelige huid.

Heeft u al gehoord of gelezen over de voordelen van het gebruik van Raw Shea Butter? Raw Shea Butter heeft opvallend veel verschillende positieve effecten op de gezondheid van haar en huid.

De oorsprong van Raw Shea Butter ligt in Afrika. De Afrikanen weten al heel erg lang hoe goed Raw Shea Butter voor de huid is. Het wordt hier dan ook al eeuwenlang gebruikt om de huid te beschermen tegen de soms extreme weersinvloeden. Raw Shea Butter wordt gemaakt door de noten van de Shea Butterboom te stampen en op te kloppen met heet water. Raw Shea Butter ontstaat terwijl de opgeklopte massa afkoelt: een ivoorkleurige, romige massa, welke met een zeef van het afgekoelde water gescheiden wordt.

Raw Shea Butter heeft een positief effect op de droge en gesprongen huid. Omdat het gaat om een onbewerkt product, wordt het doorgaans goed verdragen door de gevoelige en kwetsbare huid. Dit pure product heeft ook nog een lichte zonbeschermingsfactor die de huid ondersteunt bij lichte blootstelling aan de zon. Hierbij moet wel vooropgesteld worden dat het om een natuurlijk product gaat en de mate van bescherming tegen de zon kan wisselen. Houd dan ook altijd in de gaten of u niet te lang blootgesteld bent aan zonlicht.

Ieder huidtype heeft baat bij het gebruik van Shea Butter, of dit nu om een normaal huidtype gaat of om een kwetsbare huid aangedaan door bijvoorbeeld eczeem of psoriasis. Gebruikt u dit product dagelijks, dan is het ook erg geschikt als onderhoudszalf, waarbij de hormoonzalf normaliter overbodig wordt. Raw Shea Butter wordt zachter tijdens het smeren door de warmte van uw huid. Wanneer in de winter de huid extra schraal is geworden, doet u er goed aan om meerdere malen per dag de huid in te smeren met een dunne laag. Ook voor de kinderhuid is Raw Shea Butter erg geschikt. Het product wordt vaak gebruikt om de huid zacht en soepel te houden. Maar wist u wel dat Raw Shea Butter erg geschikt is voor het gezond maken en houden van uw haar? U kunt na iedere wasbeurt een beetje Raw Shea Butter in uw haar smeren ter vervanging van een conditioner. Doordat het een vrij solide middel is als deze nog in het potje zit, neemt u niet snel te veel. De Raw Shea Butter is dan ook erg zuinig in gebruik.

V: Hoe vaak kan ik raw shea boter gebruiken?
A: A&M Raw Sheaboter is 100% natuurlijk en zitten geen toegevoegde chemicaliën. Hierdoor kan de Sheaboter dagelijks worden gebruikt zonder de huid te beschadigen.

V: Waarom is raw sheaboter zo goed voor je?
A: Sheaboter zit vol met vitamine A, E en F en heeft een snelle hydraterende werking voor de huid.

V: Wat is het verschil tussen raw shea boter en Nilotica shea boter?
A: A&M Nilotica Shea boter is een smeerbare variant van de Raw Shea boter. Deze is dan ook makkelijker aan te brengen dan de Raw variant. Ze bevatten allebei de zelfde vitamines en zijn allebei 100% natuurlijk.

 

NatuurlijkBiologischKoudgeperstOngeraffineerdVegetarischVeganFair Trade

Ingredienten Butyrospermum Parkii Butter
Houdbaarheid 12 maanden
Herkomst Ghana

Puur natuur

Raw Shea Butter is een geheel natuurlijk product zonder toevoegingen zoals parabenen, parfum en andere petrochemische ingrediënten

Wordt goed verdragen door de huid

Raw Shea Butter is bijzonder geschikt voor bescherming en verzorging van de kwetsbare huid.

Een gezonde haardos

Gebruik Raw Shea Butter voor stralend, gezond en sterk haar

Zonbescherming

Raw Sheabutter bevat een heel lichte beschermingsfactor tegen de zon en ondersteunt de natuurlijke barrière van de huid.

Echte recenties

1 beoordeling voor Raw Sheaboter

  1. margareta

    This raw shea butter is so soothing! I use it as a night cream /mask and the skin looks after very rejuvenated and firm! My mom also loves it for its nourishing effects on mature skin.

Een beoordeling toevoegen

100 dagen niet goed geld terug garantie op alle producten!

Like ons!

Volg ons op social media voor de laatste acties!