Nilotica Sheaboter

Nilotica Sheaboter

9,9517,95

100 of 200 gram

Wissen
Omschrijving

Nilotica Shea Boter is een variant op de bekende 'reguliere' Shea Boter (A&M Raw Shea Butter). De voordelen van Nilotica Shea Boter worden door steeds meer mensen ontdekt. U gebruikt het product onder meer als huidverzorging, balsem voor de lippen en als haarmasker.

De reguliere Shea Butter is afkomstig uit het westen van Afrika. Nilotica Shea Butter daarentegen vindt zijn oorsprong in het oosten van het land, specifieker in Uganda. De voordelen van Nilotica Shea Boter zijn in de basis hetzelfde als die van de reguliere Shea Boter. Als extra voordeel ten opzichte van de reguliere variant, is Nilotica Shea Butter beter smeerbaar. Dit komt door het lagere smeltpunt van de boter. Het smeltpunt heeft alles te maken met de hoeveelheid warmte die de boter nodig heeft om smeerbaar te worden.

Nilotica Shea Boter
Nilotica Shea Boter is zachter en romiger dan de normale Shea Boter. Vergelijkt u de textuur van beide varianten, dan merkt u dat Nilotica Shea Boter beter uitsmeert. Daarnaast heeft Nilotica Shea Boter van nature een zoetere en prettige geur. Nilotica Shea Boter is net als de normale Shea Boter een onbewerkt en puur product zonder toevoegingen als parfum. Het is dan ook bijzonder geschikt voor een gevoelige huid die heftig reageert op chemische bestanddelen.

Nilotica Shea Boter heeft een positief effect op verschillende huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en striae. Belangrijk bij de Nilotica Shea Boter is om deze koel en droog te bewaren. Bewaart u deze op een te warme plaats, dan zal de boter veranderen in een olie-achtige substantie, al zal de verandering van structuur niet ten koste gaan van de werking. Nilotica Shea Butter wordt door een hoger gehalte aan Oleïne nóg beter door de huid verdragen dan de normale Shea Boter. De voordelen van Nilotica Shea Butter zijn verder te vergelijken met die van de reguliere variant. De huid is goed beschermd tegen diverse externe invloeden zoals kou, wind en zon. Van nature bevat ook Nilotica Shea Butter een lichte bescherming tegen schadelijke effecten van de zon. Houdt u er echter wel rekening mee dat het om een onbewerkt natuurproduct gaat. De mate van bescherming is dan ook nooit met zekerheid vast te stellen. Gebruik dan ook naast de Nilotica Shea Butter een regulier middel ter bescherming tegen de zon.

Naast het hydrateren van huid en lippen, kan ook Nilotica Shea Boter gebruikt worden als masker voor uw haar. Na het wassen van uw haar, smeert u de boter in het haar om het daarna zorgvuldig uit te spoelen. Uw haar krijgt meer glans en is makkelijker door te kammen. Ontdekt u ook de voordelen van A&M Nilotica Shea Boter?

V: hoe gebruik ik Nilotica shea boter?
A: Nilotica Sheaboter is makkelijk smeerbaar, hierdoor kunt u de boter direct op de huid smeren. De huid neemt de boter snel op waardoor u snel resultaat kunt verwachten.

V: Hoe vaak kan ik Nilotica shea boter gebruiken?
A: A&M Nilotica Shea Boter is 100% natuurlijk en zitten geen toegevoegde chemicaliën. Hierdoor kan de Sheaboter dagelijks worden gebruikt zonder de huid te beschadigen.

V: Waarom is Nilotica shea boter zo goed voor je?
A: Nilotica Shea Boter zit vol met vitamine A, E en F en heeft een snelle hydraterende werking voor de huid.

V: Wat is het verschil tussen raw shea boter en Nilotica shea boter?
A: A&M Nilotica Shea boter is een smeerbare variant van de Raw Shea boter. Deze is dan ook makkelijker aan te brengen dan de Raw variant. Ze bevatten allebei de zelfde vitamines en zijn allebei 100% natuurlijk.

NatuurlijkBiologischKoudgeperstOngeraffineerdVegetarischVeganFair Trade

 

Ingredienten Butyrospermum Parkii Butter
Houdbaarheid 12 maanden
Herkomst Uganda

Puur en onbewerkt

Nilotica Shea Boter is een onbewerkt product. Door de puurheid is het dan ook erg geschikt voor de extreem gevoelige huid.

Romig en beter smeerbaar dan de Raw Shea Boter

Nilotica Shea Boter staat bekend om haar romige structuur. Het is makkelijker te smeren dan de stevigere Shea Boter en daardoor extra handig in gebruik.

Zeer geschikt als lippenbalsem

Door de betere smeerbaarheid van de Nilotica Shea Butter is het heel goed te gebruiken als lippenbalsem. Uw lippen zijn goed beschermd tegen zon en kou.

Een subtiele geur

In tegenstelling tot de reguliere Shea Boter heeft Nilotica Shea Boter een subtiele zoete geur van zichzelf. Er is geen parfum aan de Nilotica Shea Boter toegevoegd en dus is het ook, of juist, voor de kwetsbare huid heel geschikt.

Echte recenties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nilotica Sheaboter” te beoordelen

100 dagen niet goed geld terug garantie op alle producten!

Like ons!

Volg ons op social media voor de laatste acties!