https://statcounter.com/p12434568/reinstall/?guide=default
Shea olie

Shea olie (Biologisch & koudgeperst)

14,9524,95

100 of 200 ml

Wissen

Omschrijving

Shea-olie wordt gemaakt van de pitten uit de noten van de Sheabutterboom, ook wel Butyrospermum parkii of Afrikaanse Karitéboom genoemd. Shea-olie is rijk aan vitamines en vetzuren die goed zijn voor huid en en haar. Shea-olie past bij ieder huidtype en beschikt over een natuurlijke zonbescherming.

Shea-olie is 100% natuurlijk zonder toegevoegde chemische hulpstoffen. De voordelen van Shea boter en Shea-olie zijn nagenoeg hetzelfde. Ook de grondstof waar de producten van worden gemaakt zijn identiek. Het is de bereidingswijze die bepaalt of de zaden een boter of een olie voortbrengen. Bij Sheaboter worden de zaden gemalen en opgeklopt met warm water. Zodra het mengsel is afgekoeld, wordt de boter met een zeef van het vocht gescheiden. Voor het maken van Shea-olie worden de zaden koud geperst. Hierbij komt de temperatuur niet boven de 35 graden uit en blijven de vitaminen en vetzuren optimaal behouden. De olie wordt nog gezeefd en is dan klaar om verpakt te worden. 

Zoekt u een product met de voordelen van Shea boter en de smeerbaarheid van een olie? Dan is Shea-olie voor u het ideale product. Shea-olie wordt net zoals de boter gemaakt van de pitten uit de noten van de Sheaboterboom. Deze boom vindt zijn oorsprong in Afrika en de inwoners van dit land weten al eeuwen wat de voordelen van Shea-olie zijn. 

Shea-olie is onbewerkt, vrij van chemische toevoegingen en niet getest op dieren. Doordat het een puur en onbewerkt product is, is het ook zeer geschikt voor de gevoelige en snel reagerende huid. Shea-olie is rijk aan vitamine A en E en essentiële vetzuren. De olie wordt snel opgenomen door de huid en laat geen vette glimmende laag achter. Shea-olie beschermt en herstelt de kwetsbare en beschadigde huid en maakt de huid elastischer en soepel. Daarnaast kan het ook goed gebruikt worden als dagelijkse verzorging door enkele druppels op de huid aan te brengen of toe te voegen aan de dagcrème die u normaliter gebruikt. Shea-olie kan ook als badolie gebruikt worden. U hoeft dan alleen enkele druppels aan het badwater toe te voegen. 

Shea-olie biedt van nature een lichte bescherming tegen de zon. Het is echter wel belangrijk om te onthouden dat het hier om een natuurproduct gaat. De samenstelling kan enigszins wisselen waardoor er nooit een specifieke bescherming tegen de zon gegarandeerd kan worden. 

Heeft u droog en beschadigd haar of wilt u de gezonde glans van uw haar behouden, dan gebruikt u Shea-olie als haarverzorging. Het is mogelijk om enkele druppels van de olie aan uw conditioner toe te voegen. Ook kunt u Shea-olie puur op handdoek droog haar aanbrengen. Enkele druppels zijn voldoende.

V: Kan deze olie gebruikt worden bij een gevoelige huid?
A: Ja! Deze pure olie van A&M Cosmetics is onbewerkt en 100% natuurlijk dus ook geschikt voor de gevoelige huid. 

V: Waarom is de olie zo goed voor je?
A: De olie zit vol met vitamine E en heeft een snelle hydraterende werking voor de huid.

V: Hoe gebruik ik de olie?
A: Smeer de olie licht elke ochtend of avond op de huid. 

 

NatuurlijkBiologischKoudgeperstOngeraffineerdVegetarischVeganFair Trade

Ingredienten
Butyrospermum Parkii Oli
Houdbaarheid 12 maanden
Herkomst Uganda

Puur en onbewerkt

Aan Shea-olie zijn geen chemische hulpstoffen zoals parfum en siliconen toegevoegd. De olie wordt hierdoor goed verdragen door ieder huidtype. 

Bescherming van droge huid

Shea-olie is geschikt voor ieder huidtype. Het beschermt en verzorgt de kwetsbare huid. 

Natuurlijke zonbescherming

Shea-olie bevat een lichte beschermingsfactor tegen de zon. 

Stralend en gezond haar

Haar wordt weer glanzend en gezond door het gebruik van Shea-olie. 

Echte recenties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shea olie (Biologisch & koudgeperst)” te beoordelen

100 dagen niet goed geld terug garantie op alle producten!

Like ons!

Volg ons op social media voor de laatste acties!